PPUMS’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

1st PP Monthly Meeting October 9, 2008

Filed under: Informasi — ppums08 @ 5:19 pm

Diucapkan selamat kembali bertugas kepada semua rakan-rakan yang telah bercuti dari berhari raya…bagi yang masih cuti, selamat menyambung cuti dan bila balik dari bercuti nanti harap2 lebih produktif dari sebelum bercuti.

Sebenarnya, post kali ini sudah lama diniatkan dimasukkan dalam blog PPUMS ni sebagai informasi dan arkib blog PPUMS. Akan tetapi, susah untuk mendapatkan gambar yang telah diambil oleh saya sendiri sebab suda tidak tahu di-save dalam folder yang mana…last2 sewaktu membelek2 blog peribadi terjumpa pulak tajuk seperti post ini.

Sejak YB’usaha En. Abdullah Hj. Mohd. Said menjawat jawatan Pendaftar UMS, antara perkara utama yang telah dilaksanakan ialah mengadakan forum khas bagi semua PP JSPIU membincangkan isu-isu atau hal ehwal HR dan yang sewaktu dengannya. Mesyuarat Pendaftar Bersama PP JSPIU ini diadakan secara bulanan sejak 15 November 2007 yang lalu.

Pada mesyuarat pertama itu juga, rakan PP telah merancang mengadakan surprise Birthday party untuk Tuna Pendaftar. Hanya gambar ini yang sempat dirakamkan pada masa itu.

Apapun, diharapkan agar semua rakan PP dan pegawai lainnya akan lebih mantap melalui forum seperti ini. Yang pentingnya, marilah kita bekerja bersama untuk memartabatkan Pentadbiran dan Pengurusan Profesional (Bukan Akademik) ke arah Research University.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s